Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25586
Название: Управління інноваційною діяльністю підприємства: процесний підхід
Авторы: Іпполітова І. Я.
Селезньова Г. О.
Ключевые слова: інновації
інноваційна діяльність
управління інноваційною діяльністю
процесний підхід
інноваційний розвиток
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Іпполітова І. Я. Управління інноваційною діяльністю підприємства: процесний підхід [Електронний ресурс] / І. Я. Іпполітова, Г. О. Селезньова // Вісник Одеського національного ун-ту. – 2020. – Т. 25. ‒ Вип. 6(85). – С. 143-149.
Краткий осмотр (реферат): У статті систематизовано та узагальнено наукові підходи до визначення змісту і економічної сутності понять «інновації», «інноваційна діяльність». Запропоновано послідовність управління інноваційною діяльністю, яка, на відміну від запропонованих раніше, забезпечує більш якісний процес управління та спрямована на інноваційний розвиток підприємства. Це в подальшому дозволяє забезпечити стійке положення на ринку і високу конкурентоспроможність підприємства у довгостроковій перспективі. Визначено, що управління інноваційною діяльністю, спрямоване на розвиток підприємства, поліпшить функціональні і виробничі можливості підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25586
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Іпполітова,Селезньова_стаття.pdf400,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.