Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25597
Название: Теоретичні та методичні засади оцінки ефективності розвитку персоналу
Авторы: Ушкальов В. В.
Мартіянова М. П.
Ключевые слова: розвиток персоналу
ефективність
оцінка ефективності
методи оцінки ефективності
критерії розвитку
чинники розвитку
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ушкальов В. В. Теоретичні та методичні засади оцінки ефективності розвитку персоналу / В. В. Ушкальов, М. П. Мартіянова // Ефективна економіка. ‒ 2021. ‒ № 5.
Краткий осмотр (реферат): У статті здійснено аналіз підходів до оцінки ефективності розвитку персоналу підприємства. Визначено змістовні складові розвитку персоналу та існуючі особливості їх прояву. Проведено аналіз методів оцінки ефективності розвитку персоналу, що використовуються на підприємствах, та визначено їх переваги та недоліки. З огляду на провідну роль навчання у забезпеченні розвитку персоналу проведено аналіз основних моделей оцінки ефективності навчання. Узагальнено чинники, що впливають на ефективність розвитку персоналу на промислових підприємствах. Визначено особливості застосування однофакторних та комплексних підходів до оцінки ефективності розвитку та сформульовано теоретичний базис для обрання методу оцінювання. Уточнено критерії вибору методів оцінки ефективності розвитку персоналу підприємства в контексті застосування ситуаційного підходу до управління підприємством.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25597
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ушкальов,Мартіянова_стаття ЕЕ.pdf236,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.