Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663
Title: Організація готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Гоженко О. О
Тимошенко К. В.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
обслуговування
пандемія
Issue Date: 2021
Citation: Організація готельно-ресторанного бізнесу / О. О. Гоженко, К. В. Тимошенко // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи [Електронне видання]: матеріали VІІ Всеукр. студ. наук. конф., 18 бер. 2021 р. : тези допов. / відп. ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. у-т, 2021. ‒ С. 46-47.
Abstract: В статті розглянуті теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі в умовах пандемії. Проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663
Appears in Collections:Статті студентів (ПіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
e3e35aeaf0946a5c39bf64469e493cf8_(1).pdf5,92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.