Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25690
Title: Менеджмент взаємодії. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Ушкальов В. В.
Муренець І. Г.
Keywords: менеджмент
менеджмент взаємодії
ефективність економічних суб'єктів
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Менеджмент взаємодії. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. В. В. Ушкальов, І. Г. Муренець; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (204 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 60 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Викладено основні положення щодо організації самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни. Подано запитання для самоперевірки, тестові завдання для контролю засвоєння теоретичного матеріалу, практичні завдання за темами для формування практичних умінь із організації та управління взаємодією з контрагентами в бізнесі. Рекомендовано для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25690
Appears in Collections:Методичні матеріали (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-152-ЕВ Ушкальов ВВ, Муренець ИГ.pdf681,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.