Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25813
Название: Вплив тіньової економіки України на економічну безпеку
Авторы: Бестужева С. В.
Козуб В. О.
Ключевые слова: тіньова економіка
тінізація
розвиток
корупція
економічна безпека
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Бестужева С. В. Вплив тіньової економіки України на економічну безпеку / С. В. Бестужева, В. О. Козуб // Актуальні питання світової і національної економіки: оцінки та стратегії розвитку: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 27 бер. 2021 р. : тези допов. ‒ Львів: ЛЕФ, 2021. – С. 6-10.
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано сучасний стан розвитку тіньової економіки України, визначено рівень її тінізації, виокремлено фактори, що стимулюють її подальше поглиблення. Констатовано, що Україна має високий рівень тінізації економіки у зв’язку із політичною нестабільністю, неефективністю економічної та податкової політики, високим рівнем корупції. Доведено, що пріоритетами у контексті реалізації економічних реформ є детінізація фінансових потоків та легалізація ринку праці. Визначено, що сучасна тінізація української економіки – це наслідок відсутності дієвих державних заходів правового, економічного, соціального характеру з підтримки легального бізнесу, зі створення нормальних та прозорих умов для його створення та подальшого розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25813
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бестужева, Козуб_тези_Львів.pdf411,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.