Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943| Назва: | Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу | 
| Автори: | Бутенко Д. С. | 
| Теми: | тимчасове розміщення організація харчування готельно-ресторанний бізнес прибутковість конкурентоспроможність розвиток  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Бібліографічний опис: | Бутенко Д. С. Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Бутенко // матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річному ювілею професора Віктора Йосиповича Шияна, 19 лют. 2021 р. – 2021. ‒ С. 274-276. | 
| Короткий огляд (реферат): | Тези присвячено розгляду актуальних питань в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Приведено досвід США та статистичні дані останніх років в готельно-рестораному бізнесі. Запропоновано шляхи підвищення якості послуг в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Надано та проаналізовано статистичну інформацію за готельно-ресторанного бізнесу України. Представлено рекомендації щодо залучення іноземних туристів в Україну. Виокремлено можливі шляхи залучення інвестицій. Обґрунтовано доцільність розвитку галузі тимчасового розміщення й організації харчування. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (МБА) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу.pdf | 133,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.