Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25964
Название: Творчість Уляни Кравченко в оцінках літературно-художнього дискурсу
Авторы: Литвин О. О.
Ключевые слова: дискурс
художній дискурс
ідіостиль
Уляна Кравченко
художній текст
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Литвин О. О. Творчість Уляни Кравченко в оцінках літературно-художнього дискурсу / О. О. Литвин // Освіта і наука у мінливому світі: проблеми таперспективи розвитку : матеріали ІІІ міжнар. наук. конф., 26-27 бер. 2021 р. / Наук. ред. О.Ю.Висоцький. – Дніпро: СПД «Охотнік», 2021. – Ч. 2. ‒ С. 201-204.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено особливості літературно-художнього дискурсу Уляни Кравченко. Розглянуто основні підходи до вивчення дискурсу. Доведено, що художній дискурс пов'язаний з особистістю автора та його ідіостилем. Визначено роль автора в процесі створення художнього дискурсу. Проаналізовано останню повість Уляни Кравченко «Хризантеми». Найбільший автобіографічний твір, у якому авторка на широкому суспільно-побутовому тлі описала дитинство та юність. Письменниця відтворила добу, у якій прожила юнацькі роки, висловила свої поривання й переживань, мрії і сподівання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25964
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Литвин_О_(2).pdf294,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.