Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25978
Название: Усний метод навчання іноземних мов Гарольда Пальмера в сучасному контексті
Авторы: Михайлюк Н. В.
Ключевые слова: Гарольд Пальмера
сучасний контекст
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Михайлюк Н. В. Усний метод навчання іноземних мов Гарольда Пальмера в сучасному контексті / Н. В. Михайлюк // Іноземні мови у вищій освіті: лінгвістичні, психолого-педагогічні та методичні перспективи : матеріали V Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 25 лют. 2021р. : тези допов. ‒ Харків: Національний юридичний ун-ет ім. Я. Мудрого, 2021. ‒ С. 79-83.
Краткий осмотр (реферат): Комунікатив не є цілісною системною методикою. Швидше вона представляє собою сукупність прийомів, покликаних навчити ефективного спілкування в мовному середовищі. Більшість з них використовували на заняттях і раніше. Одним з основних прийомів цього методу є імітація ситуацій з реального життя, покликаних стимулювати учнів до активного «говоріння». При цьому дуже важливо, щоб теми були живими, пов’язаними з повсякденним життям студентів, проблемами, що їх займають. Звісно, більшу частину занять займає розмовна мова, хоча читання й письмо вивчаються теж. Викладачі в основному не розмовляють, а слухають і спрямовують хід заняття.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25978
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3 Михайлюк_Тези.pdf184,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.