Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25979
Название: Переваги та недоліки використання мультимедійних засобів в процесі викладання української мови як іноземної
Авторы: Михайлюк Н. В.
Ключевые слова: використання мультимедійних засобів
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Михайлюк Н. В. Переваги та недоліки використання мультимедійних засобів в процесі викладання української мови як іноземної / Н. В. Михайлюк // Новітні педагогічні технології у викладанні мов іноземним студентам : матер. міжнар. наук.-метод. семінара, 25 лют. 2021 р. : тези допов. ‒ Харків : Харків. нац. автомоб.-дор. ун-т, 2021. ‒ С. 108-111.
Краткий осмотр (реферат): Методика викладання іноземної мови як української потребує особливої уваги, оскільки вона почала формуватися та розвиватися відносно недавно. Звичайно, як і люба методика, вона тісно пов’язана з освітніми процесами, які відбуваються в українському суспільстві. В сучасному дидактичному просторі здійснюється активне використання нових освітніх технологій, які підвищують мотивацію навчання, оптимізують навчальний процес, створюють умови для ефективної самореалізації особистості, забезпечують якість підготовки на рівні міжнародних стандартів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25979
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4. Михайлюк_Тези pdf.pdf429,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.