Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25994
Название: Мовленнєва діяльність. Організація простору на занятті
Авторы: Жила Г. В.
Ключевые слова: іноземна мова
клімат довіри
викладання мови
емоції
управління простором
читання
навчальний матеріал
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Жила Г. В. Мовленнєва діяльність. Організація простору на занятті / Г. В. Жила // Теоретичні та практичні дослідження в галузі педагогіки та мовознавства, соціальні аспекти: матеріали I міжнар. спеціалізованої наук. конф., 23 квіт. 2021 р. ‒ Вінниця: Європейська наукова платформа, 2021. ‒ С. 81-88.
Краткий осмотр (реферат): Викладаючи / вивчаючи сучасні іноземні мови, рідко можна розглядати діяльність з точки зору стресу, який вона може викликати в учня. І все-таки деякі види діяльності є більш стресовими, ніж інші. Те саме стосується використовуваних засобів навчання та планування простору. Це може бути джерелом сильної емоційної реакції в учня, яка, як ми знаємо, іноді може зіграти велику роль в досягненні успіху у навчанні. Ця стаття має на меті визначити, як учневі може бути важко говорити на уроці, і як полегшити це висловлювання, беручи до уваги три суттєві фактори: навчальний матеріал, необхідну діяльність та управління простором вчителем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25994
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.