Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26007
Название: Розвиток іншомовної комунікативної компетенції студентів нефілологічних спеціальностей
Авторы: Прус Н. О.
Ключевые слова: розвиток іншомовної комунікативної компетенції
студенти нефілологічних спеціальностей
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Прус Н. О. Розвиток іншомовної комунікативної компетенції студентів нефілологічних спеціальностей / Н. О. Прус // Методика та специфіка викладання іноземних мов у закладах вищої освіти : матеріали Всеукр-ої наук.-метод. конф. : тези допов. ‒ Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2020. – С. 84-86.
Краткий осмотр (реферат): Доведено, що вивчення іноземних мов може стати надійним фундаментом для досягнення як вузькопрофесійних, так і загальнолюдських цілей. З’ясовано, що різноманітність форм і видів роботи зі студентами сприяє формуванню і розвитку комунікативної іншомовної компетентності, набуття навичок командної співпраці, формуванню ціннісного ставлення до майбутньої професійної діяльності та усвідомлення необхідності вивчення іноземних мов, надає можливість проявити отримані знання з іноземної мови у вільному підготовленому і непідготовленій спілкуванні, оцінити власний рівень професійної мовленнєвої підготовки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26007
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
29 Прус_тезисы_2.pdf594,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.