Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26016
Название: Міграційні проблеми Європейського Союзу
Авторы: Перепелюкова О. В.
Деміденко Д. О.
Ключевые слова: міграція
політика
біженці
населення
економіка
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Перепелюкова О. В. Міграційні проблеми Європейського Союзу / О. В. Перепелюкова, Д. О. Деміденко // Актуальні проблеми розвитку економіки, обліку та управління в контексті європейської інтеграції : матеріали Круглого столу. Мережне електронне видання. – Харків : І. С. Іванченко, 2021 . ‒ С. 35-36.
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні особливості міграції населення. Встановлено сучасні міграційні потоки сучасності. Встановлено основні причин виникнення та існування міграції, серед яких відсутність у значної кількості громадян можливостей для працевлаштування у себе на батьківщині; економічна нестабільність, що спостерігається на території значної кількості країн Близького Сходу; значне зубожіння та високий ризик померти від голоду в себе на батьківщині; соціальна несправедливість, яка панує в східних країнах; бажання отримати гідну освіту, яку можна здобути в країнах Європи; природні катаклізми, що загрожують здоров’ю та життю і які спостерігаються на території багатьох східних країн; висока ймовірність опинитися в епіцентрі воєнних дій. Визначено, що міграційна політика міцно посідає своє місце у фокусі європейської інтеграції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26016
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Перепелюкова О -Демиденко стаття.pdf139,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.