Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26019
Название: Сучасні проблеми інформаційної системи регіону
Авторы: Перепелюкова О. В.
Ключевые слова: інформаційна система
регіон
розвиток
інформатизація суспільства
системний підхід
інформаційні технології
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Перепелюкова О. В. Сучасні проблеми інформаційної системи регіону / О. В. Перепелюкова // Вісник Хмельницького національного університету. ‒ 2020. ‒ С. 310-314.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто питання щодо розвитку інформаційної системи регіону. Досліджено основні складові інформаційної системи регіону. Виокремлено недоліки у сучасному розвитку інформатизації суспільства. Проаналізовано фактори, що впливають на розвиток інформаційної системи регіону та визначено їх роль у формуванні системного підходу до створення інформаційної системи міжрегіонального співробітництва. Було визначено складові елементи інформаційної системи міжрегіонального співробітництва та обґрунтовано фактори, що впливають на її розвиток. Було виокремлено основні принципи системного підходу. Визначено основні характерні ознаки системного підходу. Було встановлено, що до основної задачі системного підходу щодо створення інформаційної системи відноситься розробка необхідної сукупності соціально-економічних та методологічних засобів обстеження відповідних систем різного типу. В статті було визначено, що розвиток інформаційних технологій нерозривно пов'язаний з розвитком інформаційних систем, які використовуються для розв’язання економічних, соціально-політичних, суспільно-визначальних завдань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26019
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стаття_Перепелюкова_О._В..pdf254,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.