Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26021
Название: Особливості розвитку ринку праці під час пандемії
Авторы: Перепелюкова О. В.
Красільнікова Д. П.
Ключевые слова: ринок праці
пандемія
загрози
попит та пропозиція робочої сили
вакансії
центр зайнятості
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Перепелюкова О. В. Особливості розвитку ринку праці під час пандемії / О. В. Перепелюкова, Д. П. Красільнікова // Сучасні стратегії економічного розвитку: наука, інновації та бізнеc-освіта : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф., 3 лист. 2020 р. : тези допов. / за заг. ред. Т. В. Полозової [та ін.]. ‒Харків: ХНУРЕ. 2020. ‒ С. 247-251.
Краткий осмотр (реферат): Було сформовано основні загрози, сучасного розвитку ринку праці в період пандемії. Проаналізовано склад вакансій Харківського міського центру зайнятості в питаннях попиту та пропозиції на сучасному ринку праці. Визначено основні проблеми, з якими стикаються пошукачі роботи в період пандемії. Встановлено зміни потреби у кадрах в період пандемії. Було запропоновано заходи щодо стабілізації ситуації на ринку праці. Визначено, що для покращення та стабілізації ситуації бізнесу необхідно зробити все можливе для того, щоб захистити своїх працівників. Не звільняти, коли ринок акцій обвалюється, а шукати альтернативу – роботу з дому, перекваліфікацію, вкладати сили та бюджет в освіту персоналу. Визначено, що без втручання держави у дану пандемічну проблему ситуація на ринку праці не змінити.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26021
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_Перепеюкова_Красiл_нiкова.pdf227,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.