Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26076
Название: Маркетингові підходи до розширення зовнішньоекономічної діяльності підприємства
Авторы: Петряєва З. Ф.
Ключевые слова: підприємство
маркетинг
розширення
зовнішньоекономічна діяльність
зовнішне та внутрішне середовище
маркетингова стратегія
портфель брендів
інноваційний маркетинг
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Петряєва З. Ф. Маркетингові підходи до розширення зовнішньоекономічної діяльності підприємства / З. Ф. Петряєва // Науковий журнал «Ефективна економіка». – 2020. – № 9. – URL: http://www.economy. nayka.com.ua/?op=1&z=7572 (30.09.2020 р.)
Краткий осмотр (реферат): Визначено сутність, цілі та види маркетингу в зовнішньоекономічній діяльності підприємства. Проведено огляд маркетингових інструментів в умовах розширення зовнішньоекономічної діяльності. Встановлено особливості маркетингової діяльності підприємств України на ринку швейної продукції. Охарактеризовано діяльність ТОВ «АДЕЛЬ» та його система маркетингу. Проаналізовано зовнішньоекономічна діяльність ТОВ «АДЕЛЬ». Оцінено зовнішне та внутрішне середовище ТОВ «АДЕЛЬ». Зроблено пропозиції відносно удосконалення маркетингової стратегії ТОВ «АДЕЛЬ» в умовах розширення зовнішньоекономічної діяльності, формування портфелю брендів підприємства на зовнішніх ринках і запровадження інноваційного маркетингу в сфері взаємин з клієнтами підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26076
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Петряeва_З._Ф_docx.pdf478,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.