Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26112
Название: Стратегічні підходи до управління фінансовими ризиками підприємства
Авторы: Кузенко Т. Б.
Ключевые слова: фінанси
стратегія
ризики
чинник
Pest-аналіз
SWOT -аналіз
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Кузенко Т. Б. Стратегічні підходи до управління фінансовими ризиками підприємства / Т. Б. Кузенко // Інтелект XXI. ‒ 2017. ‒ № 2. ‒ С. 117-123.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто стратегічні аспекти управління, запропоновано створення служби маркетингу, що розробляє та узгоджує проекти звітних і прогнозних документів, що стосуються маркетингової діяльності підприємства, розробки стратегічної карти розвитку з урахуванням аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища. Запропоновано методику, суть якої полягає в оцінювані можливих співвідношень дохідності та рівня ризику й вибору оптимального варіанта досягнення максимального кінцевого результату з урахуванням усього періоду впровадження фінансової стратегії підприємства. Доведено, що застосування даного заходу дозволить наростити обсяг виробництва, збільшити прибутковість та подолати кризові явища, вийти на шлях стійкого розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26112
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
int_XXI_2017_2_18_(1).pdf355,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.