Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26120
Название: Інформаційно-комунікаційне забезпечення процесів управління проектами та вартістю підприємства
Авторы: Алексєєнко І. І.
Лелюк С. В.
Полтініна О. П.
Ключевые слова: інформаційно-комунікаційне забезпечення
проект
вартість підприємства
інвестиційна привабливість
добробут власників
ризики
стратегія управління підприємством
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Алексєєнко І. І. Інформаційно-комунікаційне забезпечення процесів управління проектами та вартістю підприємства / І. І. Алексєєнко, С. В. Лелюк, О. П. Полтініна // Development Management. ‒ 2020. ‒ Vol. 18(3). ‒ P. 1-13.
Краткий осмотр (реферат): Першочерговим завданням для українських підприємств на сучасному етапі їх розвитку є розробка та реалізація дієвих механізмів підвищення добробуту власників, що може бути досягнуто через управління інвестиційними проектами. Реалізація окреслених завдань залежить від інвестицій, які власники й інвестори готові вкладати у розвиток суб’єктів господарювання. Актуальність проблематики інформаційно-комунікаційного забезпечення процесів управління проектами та вартістю підприємства посилюється в умовах розповсюдження інформаційних технологій на всі напрями діяльності суб’єктів господарювання. В роботі конкретизовано місце інформаційно-комунікаційного забезпечення в процесі управління вартістю підприємства та проектами. Проведено моделювання бізнес-процесу управління вартістю підприємства. Систематизовано інструментарій підвищення ефективності управління проектами підприємства із урахуванням проектних обмежень. Доведено доцільність використання інформаційно-комунікаційного забезпечення процесів управління проектами та вартістю підприємства для розробки та реалізації стратегії управління вартістю підприємства. Результати дослідження дають змогу поєднувати підходи до управління вартістю підприємства та управління проектами на основі використання сучасного інформаційно-комунікаційного забезпечення, що відповідає вимогам сьогодення та сучасної ринкової економіки, яка орієнтована на впровадження новітніх інструментів фінансового управління суб’єктами господарювання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26120
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.pdf897,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.