Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26140
Название: Особливості реалізації державних соціальних гарантій в Україні
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: соціальний захист
державні соціальні стандарти
державні соціальні гарантії
мінімальна заробітна плата
прожитковий мінімум
Єдина тарифна сітка
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Юшко С. В. Особливості реалізації державних соціальних гарантій в Україні / С. В. Юшко // Фінанси України. – 2015. – № 6. - С. 108-124.
Краткий осмотр (реферат): Визначальною функцією розвинутих країн є створення передумов для гідного рівня життя населення, забезпечення належного стану його соціального захисту та охорони здоров’я. Право на соціальний захист громадян реалізується в Україні через механізм державних соціальних гарантій. У статті досліджено ступінь дотримання встановлених законодавством державних соціальних гарантій, проаналізовано особливості застосування Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників бюджетних установ, визначено обґрунтованість величини прожиткового мінімуму та розглянуто наслідки його періодичного “заморожування” з позиції пересічних громадян і держави. За результатами дослідження запропоновано повернутися до перегляду умов реалізації державних соціальних гарантій в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26140
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко_С.В._Держ_соц_гарантii_(ФУ_2015_№6).pdf207,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.