Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Название: | Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва |
Авторы: | Рожко В. І. |
Ключевые слова: | якість безпека харчування система менеджменту якості аналіз попиту вимоги внутрішній і зовнішній ринки продукція виробництво стандарт |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Рожко В. І. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва / В. І. Рожко // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении : материалы междунар. научно-техн. конф., 22 – 24 сент. 2021 р. : тезисы доклад. – Одесса, 2021. – С. 156 – 158. |
Краткий осмотр (реферат): | Забезпечення високої якості і безпеки харчових продуктів є ключовим завданням аграрних і переробних підприємств. У своїй діяльності вони повинні враховувати вимоги, що передбачені прийнятими світовою спільнотою нормативними актами – системами управління, що пов'язані з якістю і безпекою харчових продуктів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235 |
Располагается в коллекциях: | Статті (М) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тезисы_2021.pdf | 189,98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.