Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРожко В. І.-
dc.date.accessioned2021-10-11T12:29:15Z-
dc.date.available2021-10-11T12:29:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРожко В. І. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва / В. І. Рожко // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении : материалы междунар. научно-техн. конф., 22 – 24 сент. 2021 р. : тезисы доклад. – Одесса, 2021. – С. 156 – 158.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235-
dc.description.abstractЗабезпечення високої якості і безпеки харчових продуктів є ключовим завданням аграрних і переробних підприємств. У своїй діяльності вони повинні враховувати вимоги, що передбачені прийнятими світовою спільнотою нормативними актами – системами управління, що пов'язані з якістю і безпекою харчових продуктів.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectбезпека харчуванняru_RU
dc.subjectсистема менеджменту якостіru_RU
dc.subjectаналіз попитуru_RU
dc.subjectвимогиru_RU
dc.subjectвнутрішній і зовнішній ринкиru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectстандартru_RU
dc.titleЗабезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (М)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тезисы_2021.pdf189,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.