Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26468
Название: Диференціація правового регулювання праці осіб, засуджених до позбавлення волі
Авторы: Новіков Д. О.
Ключевые слова: суб'єктна диференціація
правове регулювання
праця
трудові відносини
засуджені до позбавлення волі
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Новіков Д. О. Диференціація правового регулювання праці осіб, засуджених до позбавлення волі / Д. О. Новіков // Збірник наукових праць ХНПУ ім. Г.С. Сковороди. Серія Право. ‒ 2021. ‒ Вип. 34. ‒ С. 50-57.
Краткий осмотр (реферат): Автор досліджує проблематику диференціації правового регулювання праці осіб, засуджених до позбавлення волі. Автор підкреслює, що трансформація положень вітчизняного законодавства підтверджує входження правового регулювання праці осіб, засуджених до позбавлення волі до сфери дії трудового права. На переконання автора, наука трудового права повинна збільшити свою увагу до правового регулювання праці засуджених осіб, для того, щоб при створенні нормативно-правових актів у даному напрямку були враховані об'єктивні та суб'єктні критерії правового регулювання праці осіб, засуджених до позбавлення волі. Автор вважає, що існує необхідність не лише доктринального визнання необхідності повноцінної інтеграції до сфери дії трудового права праці осіб, засуджених до позбавлення волі, але й поглибленого вивчення окремих критеріїв диференціації правового регулювання праці цієї категорії осіб для вироблення оновленого законодавства, що забезпечить високий рівень захисту трудових прав засуджених та сприятиме їх ефективній ресоціалізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26468
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диференцiацiя_правового_регулювання_працi_осiб,_.pdf676,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.