Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26506
Назва: Стандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Автори: Безсонний В. Л.
Теми: стандартизація
сертифікація
метрологічне забезпечення
вимірювання
управління якістю
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Стандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / уклад. В. Л. Безсонний. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 10 с.
Короткий огляд (реферат): Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за темами. Вміщено плани лекцій і практичних занять, матеріал для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26506
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стандартизація та сертифікація.pdf574,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.