Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26577
Название: Основи технології складання
Авторы: Кремнєв Г. П.
Новіков Ф. В.
Жовтобрюх В. О.
Стрельбіцький В. В.
Ключевые слова: технологія виготовлення машин
складальні з'єднання
складальні одиниці
повна взаємозамінність
машинобудування
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Кремнєв Г. П. Основи технології складання : навчальний посібник для студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка" / Г. П. Кремнєв, Ф. В. Новіков, В. О. Жовтобрюх, В. В. Стрельбіцький. – Дніпро : ЛІРА, 2021. – Ч. І. – 159 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник призначений для використання в навчальному процесі студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка", які навчаються за профілем бакалавра або магістра і тих, хто вивчає як самостійний курс зі складання, так і розділ курсу за технологією виготовлення машин, присвячений питанням складання. Посібник може бути також використано для самостійної практичної підготовки в системах дистанційного навчання. У посібнику наведено основні положення, поняття та визначення, теоретичні підходи та практичні приклади з основ ручного і автоматичного складання типових складальних з'єднань і типових складальних одиниць в галузі машинобудування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26577
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021 - ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ СКЛАДАННЯ = Навч.посібник.pdf4,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.