Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26657
Название: Податкове стимулювання розвитку соціально-відповідального ведення бізнесу
Авторы: Куц В. В.
Ключевые слова: податок
податкове стимулювання
бізнес
соціальна відповідальність
соціальна сфера
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Куц В. В. Податкове стимулювання розвитку соціально-відповідального ведення бізнесу / В. В. Куц // Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнес-процесами підприємства: збірник тез Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 24-25 лист. 2021 р. – Херсон: ФОП Вишемирський В.С., 2021. – С. 229-230.
Краткий осмотр (реферат): Проведене дослідження з’ясувало, що в Україні існують проблеми із розвитку соціальної відповідальності бізнесу, що пояснюються багатьма факторами. Саме виходячи із означених проблем запропоноване їх вирішення на національному рівні: прийняття відповідних законодавчих актів, що створить підґрунтя для реалізації та розвитку вітчизняної СВБ, надання податкових пільг для розвитку СВБ та подолання економічних проблем, а також проведення масштабної інформаційної кампанії з поширення необхідної інформації про СВБ серед підприємців та власників компаній. Передбачається, що втілення зазначених пропозицій дозволить подолати проблеми розвитку СВБ в Україні та створить підґрунтя для соціально-економічного розвитку суспільства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26657
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_студент_Куц_В.В..pdf742,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.