Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26675
Название: Методичні основи формування системи управління конкурентоспроможністю підприємства
Авторы: Самойленко В. В.
Ключевые слова: конкурентоспроможність підприємств
переваги підприємства
ефективне функціонування підприємства
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Самойленко В. В. Методичні основи формування системи управління конкурентоспроможністю підприємства / В. В. Самойленко // Topical issues of modern science, society and education. Proceedings of the 5th International scientific and practical conference, November 28-30, 2021. ‒ SPC ―Sci-conf.com.ua‖. Kharkiv, Ukraine. 2021. ‒ Pp. 1791- 1796.
Краткий осмотр (реферат): Аналіз вітчизняної та зарубіжної економічної літератури показує, що при визначенні термінологічного апарату теорії управління конкурентоспроможністю не було сформовано чіткого та однозначного вибору об‘єкта дослідження. Зміст поняття конкурентоспроможності підприємства пропонується трактувати як динамічну характеристику здатності підприємства адаптуватися до змін зовнішнього середовища шляхом формування певного рівня конкурентних переваг. Отже, управління конкурентоспроможністю підприємства, перш за все, повинно ототожнюватися з розробкою системи, що забезпечить його конкурентними перевагами в існуючих умовах ринку. Конкурентні переваги – це ті характеристики, які створюють для організації, що виробляє або реалізує даний продукт, певні переваги над конкурентами; будь-які інновації, що дають реальне збільшення бізнес-успіху.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26675
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самойленко_Тези_с_водным_(реп).pdf905,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.