Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730
Название: | Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві |
Авторы: | Івашура А. А. Борисенко О. М. Северинов О. В. |
Ключевые слова: | нутра-ергономіка нутриціологія безпека життєдіяльності стале харчування сталий розвиток екологія виробництво |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Івашура А. А. Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, О. В. Северинов // Комунальне господарство міст. Серія "Технічні науки та архітектура". – Харків, 2021. ‒ Т. 6. ‒ Вип. 166. ‒ С. 163-168. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджуються обізнаність про сталі дієти і поширені практики харчування на робочому місці. Проведено аналіз впливу нутра-ергономічних стратегій на стандарти фізичної зайнятості, безпеку і продуктивність праці. Обговорюється сучасний підхід до харчування на основі усвідомленого вибору роботодавця в контексті нутра-ергономіки з поправкою на сталість до навколишнього середовища, що сприяє оптимізації здоров’я і благополуччя працівників. Запропоновані практичні нутра-ергономічні сталі стратегії та рекомендації для харчування працівника на робочому місці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Івашура А.А. ВИКОРИСТАННЯ НУТРА-ЕРГОНОМІЧНИХ СТРАТЕГІЙ.pdf | 372,21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.