Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26739
Название: Ефективність впровадження нового металообробного обладнання та інструментів на підприємствах України
Авторы: Новіков Ф. В.
Кирилюк Д. В.
Ключевые слова: обробка різанням
високошвидкісне різання
фінішні операції
синтетичні надтверді матеріали
верстати із числовим програмним управлінням
складнопрофільні високоточні деталі
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Новіков Ф. В. Ефективність впровадження нового металообробного обладнання та інструментів на підприємствах України / Ф. В. Новіков, Д. В. Кирилюк // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении: матер. междунар. науч.-техн. конф., 22-24 сент. 2021 г., г. Одесса. – Одесса: Гос. ун-т «Одесская политехника», 2021. – С. 122-124.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати теоретичних і експериментальних робіт щодо розробки ефективних технологій обробки різанням і пластичним деформуванням складнопрофільних високоточних деталей, виготовлених із спеціальних високоміцних сталей, сплавів і пластичних металів, в тому числі із застосуванням прогресивних конструкцій абразивних і лезових інструментів із синтетичних надтвердих матеріалів. Виявлено нові технологічні можливості високошвидкісної обробки і на цій основі створено високопродуктивні кінематичні схеми формоутворення поверхонь деталей, що реалізуються на високообертових верстатах із числовим програмним управлінням (ЧПУ), і оптимальні технологічні маршрути обробки із мінімально можливою кількістю фінішних операцій. Розроблено системи технологічної підготовки виробництва, що базуються на нових фізико-математичних підходах до оптимізації, проектування та управління технологічними процесами фінішної механічної обробки складнопрофільних високоточних деталей і науково обґрунтованому виборі оптимальних структур і параметрів технологічних систем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26739
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Конф - Одесса_2021 (стр 122-124)..pdf404,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.