Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 41-50 из 129.
назад
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
13
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Вплив розвитку сфери гостинності на міське середовище
Івашура А. А.
;
Шаховська О. В.
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2022
Основи курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Сисоєва С. І.
2022
Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2022
Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in Ukraine
Ivashura А.
;
Protasenko O.
2022
Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривів
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
;
Буторіна Д. Д.
2022
Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинності
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Система фермерство – гостинність як інноваційна модель
Івашура А. А.
2022
Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Протасенко О. Ф.
;
Мигаль Г. В.
2022
Аналіз проблеми ефективного і безпечного функціонування цифрових екосистем
Костенко В. І.
;
Протасенко О. Ф.
Просмотр
Автор
23
Безсонний В. Л.
15
Давидова О. Ю.
13
Protasenko O.
13
Івашура А. А.
11
Черевична Н. І.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
7
Mygal G.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
.
дальше >
Тема
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
safety
8
споживач
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
дальше >
по дате выпуска
57
2023
45
2022
15
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021
Has File(s)
124
true