Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28287
Название: Система фермерство – гостинність як інноваційна модель
Авторы: Івашура А. А.
Ключевые слова: індустрія гостинності
фермерство
екоінновації
сталі практики
маркетингові стратегії
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Система фермерство – гостинність як інноваційна модель / А. А. Івашура // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 6 жовт. 2022 р. : тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 162-163. (укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): У туризмі інновації визначають як усе, що відрізняється від загальноприйнятого, або припинення попередньої практики в її різних категоріях: продуктових, управлінських, маркетингових тощо. Керівники готельних підприємств також усвідомлюють, що їхні гості чекають на постійні інновації і таким чином намагаються впроваджувати певні нововведення для залучення клієнтів та успішнішої конкуренції на ринку. Однак здебільшого і через часто обмежені фінансові можливості та потужності це переважно поступові інноваційні впровадження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28287
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. Система фермерство – гостинність як інноваційна модель.pdf597,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.