Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 10.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуДавидова О.
2022Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинностіДавидова О.
2022Особливості послуг готельного бізнесу як невід’ємної складової індустрії гостинностіДавидова О.
2023Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2018Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практикаДавидова О. Ю.
2022Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіЖуков В.
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Сутність і місце технології управління в системі управління підприємствомПерерва І. М.