Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 57.
назад
1
2
3
4
5
6
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
Черевична Н. І.
;
Тимченко К. І.
2023
Іміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Блохіна О. М.
;
Протасенко О. Ф.
2023
Захист прав споживачів у сфері обслуговування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Протасенко О. Ф.
2023
Phase formation and hydration of alumina cements on the basis of cobalt-molybdenum-containing waste
Logvinkov S.
;
Korohodska A.
;
Shabanova H.
;
Vevadna S.
2023
Phase formation of oil-well cements based on chemical industry wastes
Korohodska A.
;
Shabanova H.
;
Logvinkov S.
;
Deviatova N.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Підвищення екологічності обертових цементних печей за рахунок використання периклазошпінельних вогнетривів
Борисенко О. М.
;
Логвінков С. М.
;
Шабанова Г. М.
;
Іщенко А. М.
;
Ареф`єв В. О.
2023
Впровадження принципів зеленого будівництва в індустрії гостинності
Хмеленко А. Д.
;
Протасенко О. Ф.
2023
Development of concrete compositions based on aluminochromite cements
Korohodska A. M.
;
Shabanova H. M.
;
Logvinkov S. M.
2023
Green infrastructure as a component of hospitality industry development
Protasenko О.
;
Trubnikova M.
Просмотр
Автор
21
Безсонний В. Л.
9
Третьяков О. В.
7
Protasenko O.
6
Давидова О. Ю.
5
Сисоєва С. І.
5
Черевична Н. І.
4
Logvinkov S.
4
Mygal G.
4
Shabanova H.
4
Пляцук Л. Д.
.
дальше >
Тема
9
забруднення води
6
виробництво
6
водні ресурси
6
ентропійний підхід
6
продукція
6
споживач
5
safety
5
заклад
5
обслуговування
5
підприємство
.
дальше >
Has File(s)
57
true