Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26762
Название: Економіко-правове забезпечення трансформаційних змін розвитку громад в умовах розбудови Індустрії 4.0
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: цифровізація
територіальна громада
витрати
кластерні ініціативи
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Економіко-правове забезпечення трансформаційних змін розвитку громад в умовах розбудови Індустрії 4.0 / Н. М. Внукова // Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції : матеріали Всеукр-ої наук.-практ. конф., 8 груд. 2021 р. : тези допов. ‒ Сєвєродонецьк: СНУ ім. В. Даля, 2021. ‒ С. 127-131.
Краткий осмотр (реферат): Умови розбудови Індустрії 4.0, процесів цифровізації та діджиталізації економіки та суспільства України з урахуванням досвіду європейських держав передбачають ґрунтовний аналіз економіко-правового регулювання господарської діяльності щодо застосування нових технологій. Актуалізація підсилюється змінами клімату та іншими трансформаціями, які відбуваються у світі. Проведені дослідження українських і польських вчених доводять, що для здійснення трансформаційних змін в умовах розбудови Індустрії 4.0 потрібне економіко-правове забезпечення для супроводу цього процесу, тому що низький рівень обізнаності щодо цього не дає потрібного поштовху пришвидшенню перетворень. Значну роль в інноваційних змінах відіграють органи управління громад, на яких лежить відповідальність за розвиток територій, тому тільки спільні дії як підприємств, так і органів місцевого самоврядування дозволять досягти суттєвих результатів. Важливо визначитися щодо пріоритетності змін у тих галузях, які мають найбільший попит для скорочення витрат на трансформаційні зміни. З цією метою важливо підтримувати кластерні ініціативи, які виникають, для сприяння підприємствам у їх прагненні до розвитку територій на новій індустріальній та інформаційній основі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26762
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_Н_М_Тези_Сeвeродонец_к_2021.pdf987,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.