Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800
Название: Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Солдатенко А. О.
Ключевые слова: гастрономічний туризм
сталий розвиток
стале харчування
екологія
екологічні параметри
зелене мислення
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Івашура А. А. Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, А. О. Солдатенко // Комунальне господарство міст. Серія «Економічні науки». – Харків. ‒ 2021. ‒ Т. 5. – Вип. 165. ‒ С. 50-55.
Краткий осмотр (реферат): Розкриваються фактори позитивного впливу гастрономічного туризму з використанням соціально-еколого-економічних підходів. Увагу сконцентровано на комплексному підході до виявлення екологічних проблем в сфері гастрономічного туризму і пропозиціях щодо їх вирішення. Запропоновано прагнути до стійкого харчування в туристичній діяльності та використовувати концепцію такого харчування як маркер екологічності гастрономічного туризму та всієї сфери туристичного бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.