Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.contributor.authorБорисенко О. М.-
dc.contributor.authorСолдатенко А. О.-
dc.date.accessioned2022-01-13T08:23:55Z-
dc.date.available2022-01-13T08:23:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІвашура А. А. Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, А. О. Солдатенко // Комунальне господарство міст. Серія «Економічні науки». – Харків. ‒ 2021. ‒ Т. 5. – Вип. 165. ‒ С. 50-55.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800-
dc.description.abstractРозкриваються фактори позитивного впливу гастрономічного туризму з використанням соціально-еколого-економічних підходів. Увагу сконцентровано на комплексному підході до виявлення екологічних проблем в сфері гастрономічного туризму і пропозиціях щодо їх вирішення. Запропоновано прагнути до стійкого харчування в туристичній діяльності та використовувати концепцію такого харчування як маркер екологічності гастрономічного туризму та всієї сфери туристичного бізнесу.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectгастрономічний туризмru_RU
dc.subjectсталий розвитокru_RU
dc.subjectстале харчуванняru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectекологічні параметриru_RU
dc.subjectзелене мисленняru_RU
dc.titleСтале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризмуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.