Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800
Назва: Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму
Автори: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Солдатенко А. О.
Теми: гастрономічний туризм
сталий розвиток
стале харчування
екологія
екологічні параметри
зелене мислення
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, А. О. Солдатенко // Комунальне господарство міст. Серія «Економічні науки». – Харків. ‒ 2021. ‒ Т. 5. – Вип. 165. ‒ С. 50-55.
Короткий огляд (реферат): Розкриваються фактори позитивного впливу гастрономічного туризму з використанням соціально-еколого-економічних підходів. Увагу сконцентровано на комплексному підході до виявлення екологічних проблем в сфері гастрономічного туризму і пропозиціях щодо їх вирішення. Запропоновано прагнути до стійкого харчування в туристичній діяльності та використовувати концепцію такого харчування як маркер екологічності гастрономічного туризму та всієї сфери туристичного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.