Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26847
Назва: Improving the ecological safety of potato chips production by devising a method for wastewater treatment and recycling
Автори: Hetta O.
Shestopalov O.
Duhanets V.
Shubravska O.
Rudkovskyi O.
Paraniak N.
Riazanova-Khytrovska N.
Maksimenko O.
Теми: flocculation
coagulation
the greening of production
wastewater
environmental safety
production of potato chips
settling
centrifuging
suspended particles
physicochemical methods of treatment
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Hetta O. Improving the ecological safety of potato chips production by devising a method for wastewater treatment and recycling / O. Hetta, O. Shestopalov, V. Duhanets, O. Shubravska, O. Rudkovskyi, N. Paraniak, N. Riazanova-Khytrovska, O. Maksimenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2021. – № 4/10 (112). – P. 6-13.
Короткий огляд (реферат): The use of the proposed circuit of intensive water treatment will allow increasing the environmental safety of the production of potato chips by preventing environmental contamination through reducing the volume of tap water consumption.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26847
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Восточно.pdf949,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.