Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26858
Название: Вплив податкових факторів на результати діяльності підприємства
Авторы: Ревенко О. В.
Ключевые слова: податкові фактори
результати діяльності підприємства
податкове навантаження
витрати
економічний потенціал підприємства
соціальна відповідальність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ревенко О. В. Вплив податкових факторів на результати діяльності підприємства / О. В. Ревенко // Ефективна економіка [Електронне видання]. – 2021. – № 8.
Краткий осмотр (реферат): Наявні проблеми в українській економіці часто пов’язані з податковою системою, а саме з існуючим інструментарієм податкового регулювання діяльності підприємств. Поступово країна намагається змінюватися, зокрема шляхом редагування норм Податкового кодексу та діджиталізації послуг. У статті досліджено стан та структуру бізнес-середовища як об’єкта державного регулювання в транзитивних умовах. Визначені спільні риси податкової підтримки населення та бізнесу в європейських країнах та Україні під час пандемії. Проаналізовано податкові аспекти державного регулювання бізнес-середовища. Обґрунтовано склад та характер впливу факторів механізму державного регулювання бізнес-середовища на особливості розвитку підприємств. Доведено, що економічний потенціал підприємства формується під впливом податкових факторів (рівня податкового навантаження на підприємство, його соціальної відповідальності та податкового іміджу). Розглянуто особливості аналізу наслідків змін у процедурах справляння окремих платежів для формування результатів діяльності підприємства. Зосереджено увагу на актуальності впровадження повноцінної системи податкового планування на підприємствах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26858
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ревенко_О_В_Вплив_податквих_факторив_стаття.pdf219,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.