Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26871
Название: Застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах закладу вищої освіти
Авторы: Будянська В. А.
Ключевые слова: комунікативна компетентність
мовна компетентність
лінгвістична компетентність
термінологія
лінгвістична гра
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Будянська В. А. Застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах закладу вищої освіти / В. А. Будянська // The 8th International scientific and practical conference “Results of modern scientific research and development” (October 17-19, 2021) Barca Academy Publishing, Madrid, Spain. 2021. - P. 199-208.
Краткий осмотр (реферат): Дана стаття присвячена проблемі застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах ЗВО економічного профілю.Застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах закладу вищої освіти сприяє вдосконаленню мовної та лінгвістичної компетентностей слухачів, що, у свою чергу, позитивно впливає на процес формування комунікативної компетентності учнів. Перспективним напрямком даного дослідження є розробка системи лінгвістичних ігор, що можна застосовувати на заняттях з української мови в процесі підготовки спеціалістів будь-яких спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26871
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Будянська, Стаття 1.pdf350,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.