Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26881
Название: Теоретико-методичні аспекти формування та реалізації міжнародної конкурентної стратегії підприємства
Авторы: Бестужева С. В.
Ключевые слова: міжнародна конкурентна стратегія
формування
реалізація
конкурентоспроможність
інструменти
оцінка
розвиток
діагностика
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Бестужева С. В. Теоретико-методичні аспекти формування та реалізації міжнародної конкурентної стратегії підприємства / С. В. Бестужева // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків: ФОП Лібуркіна Л. М., 2021. – С. 342-346.
Краткий осмотр (реферат): В статті проведено аналіз сучасних методичних підходів до формування та реалізації міжнародної конкурентної стратегії підприємства, проаналізовано та узагальнено вимоги до її формування. Доведено, що міжнародна конкурентна стратегія повинна вчасно реагувати на зміни умов економічного середовища та виготовляти якісну продукцію, яка повинна задовольняти потреби споживачів. Проаналізовано та структуровано інструментарій, який застосовується у процесі розробки системи міжнародних конкурентних стратегій на підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26881
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бестужева С. В._тези_ХНЕУ.pdf634,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.