Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26884
Название: Інноваційні форми міжнародного бізнесу в умовах глобалізації
Авторы: Шталь Т. В.
Дмитренко Д. О.
Ключевые слова: тенденції
міжнародний бізнес
інновації
інноваційний розвиток
стратегії
форми міжнародного бізнесу
пандемія COVID-19
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Шталь Т. В. Інноваційні форми міжнародного бізнесу в умовах глобалізації / Т. В. Шталь, Д. О. Дмитренко // Економіка і суспільство. – 2021. – № 32.
Краткий осмотр (реферат): В сучасних умовах глобалізаційного розвитку Україна стає активним суб’єктом на глобальному ринку товарів і послуг. В статті зосередженні дослідження теоретичних елементів розвитку інноваційних форм міжнародного бізнесу. Відображено функції та сутність міжнародного бізнесу. Сучасний міжнародний бізнес розкриває високий рівень організації, складні різноманітні та гнучкі системи управління, які ефективно здійснюють господарську діяльність на глобальному рівні. Визначено сутність поняття «інноваційні форми міжнародного бізнесу», являють собою традиційні форми, які трансформуються та набувають нових якостей за рахунок впливу глобалізації, процесів інтернаціоналізації. Представлено загальні тенденції розвитку бізнесу в залежності від змін, що несуть в собі пандемія, а також акцентується увага на особливостях впливу знань, інновацій та інформацій на даний сектор бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26884
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шталь, Дмитренко_стаття.pdf223,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.