Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26885
Название: Впровадження інтегрованої системи оплати та організації праці робітників з метою досягнення стратегічних цілей підприємства ПАТ «ЗАВОД ПІВДЕНКАБЕЛЬ»
Авторы: Мєщанін Д. В.
Ключевые слова: оплата праці
KPI
інтегровані системи оплати праці
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Мєщанін Д. В. Впровадження інтегрованої системи оплати та організації праці робітників з метою досягнення стратегічних цілей підприємства ПАТ «ЗАВОД ПІВДЕНКАБЕЛЬ»: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / Д. В. Мєщанін. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): В дипломній роботі узагальнено теоретичні підґрунтя встановлення системи оплати та організації праці на підприємстві. Проаналізовано стан та перспективи розвитку кабельної промисловості. Обґрунтовано передумови встановлення інтегрованої системи оплати та організації праці на підприємстві. Проведено аналіз процесу встановлення інтегрованої системи оплати та організації праці на підприємстві ПАТ “ЗАВОД ПІВДЕНКАБЕЛЬ”. Запропоновано інтегровану систему оплати праці в новому цеху на підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26885
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мєщанін Д.В._диплом маг(2021).............pdf879,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.