Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26886
Назва: Оцінка і планування підвищення конкурентоспроможності продукції, що випускається на підприємстві
Автори: Нежид І. К.
Теми: конкурентоспроможність продукції
оцінка конкурентоспроможності продукції
планування конкурентоспроможності продукції
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Нежид І. К. Оцінка і планування підвищення конкурентоспроможності продукції, що випускається на підприємстві: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / І. К. Нежид. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі досліджено теоретико-методичні основи підвищення конкурентоспроможності продукції та оцінки фінансово-економічної діяльності підприємства. Визначено особливості оцінки та формування конкурентоспроможності продукції на підприємстві. Проаналізовано методи планування конкурентоспроможності продукції. Здійснено оцінку фінансово-економічної діяльності підприємства та рівня конкурентоспроможності продукції. Обґрунтовано планові заходи з підвищення рівня конкурентоспроможності продукції та проведено оцінювання ефективності впроваджених заходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26886
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нежид І.К._диплом маг(2021)............pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.