Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26913
Название: Обґрунтування інструментів податкового регулювання при реалізації митної політики держави
Авторы: Тихомирова Д. В.
Ключевые слова: митні платежі
податкові регулятори
митна політика
історія митних платежів
стратегічна модель
роль митних платежів
удосконалення елементів митної політики
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Тихомирова Д. В. Обґрунтування інструментів податкового регулювання при реалізації митної політики держави: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 072 ″Фінанси, банківська справа та страхування″ / Д. В. Тихомирова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Магістерська дипломна робота присвячена вивченню теоретичних засад і практичних положень розвитку митної політики. Розкрито сутність митної політики, охарактеризовано його складові, проаналізовано тенденції формування з урахуванням податкових інструментів. Узагальнено поняття митної політики, її функції. Визначено фактори, що впливають на митну політику, виявлено найбільш впливові із них. Проаналізовано роль податкових регуляторів у процесі реалізації митної політики. Запропоновано рекомендаційну стратегічну модель розвитку митної політики за умов удосконалення окремих елементів , в тому числі і податкових. Запропоновано зміни до митного законодавства відповідно до європейських стандартів для підвищення ефективності та конкурентоспроможності митної політики. Результати розробок можуть бути застосовані у практичній діяльності контролювальних органів України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26913
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тихомирова_диплом.........pdf3,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.