Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26920
Название: Методика проектування сайту з надання консалтингових послуг Інтернет-маркетингу
Авторы: Козінець Т. О.
Ключевые слова: інтернет-маркетинг
сайт
наповнення
методика
відеоурок
навчальні матеріали
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Козінець Т. О. Методика проектування сайту з надання консалтингових послуг Інтернет-маркетингу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / Т. О. Козінець. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Проектування сайту з надання послуг Інтернет-маркетингу, з можливістю отримання не тільки інформації про послуги, а й корисних навичок та порад – актуальною темою, оскільки на сучасному етапі розвитку освітня система проходить реорганізацію, що спирається на розвиток нових технологій та інформатизацію знань. Про це свідчить комп’ютеризація вищих і середніх, навчальних закладів, дистанційне навчання. Для досягнення поставленої мети, були розглянуті основні положення щодо створення сайтів та відеоуроків. Практичним результатом виступає розроблений сайт з надання консалтингових послуг Інтернет-маркетингу, з відеоуроками та навчальними матеріалами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26920
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Козинець Т.О._ пояснит записка_................pdf839,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.