Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26937
Название: Управління ліквідністю та платоспроможністю підприємств машинобудівної галузі
Авторы: Водолажченко В.
Ключевые слова: управління ліквідністю та платоспроможністю
аналіз стану ліквідності та платоспроможності
pest-аналіз
кластерний аналіз
матриця фінансових стратегій франшона-романе
метод аналізу ієрархій
структурно-функціональна модель
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Водолажченко В. Управління ліквідністю та платоспроможністю підприємств машинобудівної галузі: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В. Водолажченко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): В результаті дослідження розкрито сутність та зміст управління ліквідністю та платоспроможністю підприємства; розроблено механізм управління ліквідністю та платоспроможністю підприємства; охарактеризовано підходи до діагностики ліквідності та платоспроможності підприємства; здійснено аналіз сучасного стану машинобудування в Україні; проведено діагностику підприємств машинобудування з використанням методу кластерного аналізу; проведено аналіз та оцінку ліквідності та платоспроможності машинобудівних підприємств підприємства; побудовано структурно-функціональну модель бізнес-процесу управління ліквідністю та платоспроможністю підприємства AS-IS; удосконалино структурно-функціональну модель бізнес-процесу управління ліквідністю та платоспроможністю підприємства TO-BE; здійснено позиціонування АТ «Завод «Електроважмаш» в матриці фінансових стратегій Франшона–Романе; розроблено динамічну модель вибору заходів підвищення ліквідності та платоспроможності на основі методу аналізу ієрархій; здійснено формування оптимальної структури оборотних активів підприємства на засадах підтримки його ліквідності та платоспроможності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26937
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Водолажченко_М.В._ФiК_2М!!!...........pdf2,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.