Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26939
Title: Антикризове управління підприємствами харчової галузі
Authors: Нікітіна Ю. В.
Keywords: криза
ризик
загроза
фактори
антикризове управління підприємством
харчова галузь
Issue Date: 2021
Citation: Нікітіна Ю. В. Антикризове управління підприємствами харчової галузі: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Ю. В. Нікітіна. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Abstract: Об’єктом дослідження є процес антикризового управління підприємством. Предметом дослідження є теоретичні, науково-методичні та практичні аспекти антикризового управління підприємством. Метою роботи є обґрунтування теоретичних положень і розвиток методичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо застосування інструментарію антикризового управління підприємством. Методи дослідження: узагальнення та системного аналізу; фінансово-економічного і статистичного аналізу; метод порівняння; графічний; аналіз і синтез. Використано пакети Microsoft Office 2010: Word, Excel, Statistica, Ramus. В результаті дослідження змоделювано процес антикризового управління підприємством, запропоновано методичний підхід щодо оцінки фінансових ризиків в системі антикризового управління підприємством; визначені стратегічні напрями розвитку підприємства з урахуванням факторів впливу внутрішнього та зовнішнього середовища на засадах використання інструментів стратегічного аналізу.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26939
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Ф)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДипломНикитина.........pdf3,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.