Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26962| Назва: | Застосування комп'ютерного моделювання для вдосконалення просування кондитерських виробів | 
| Автори: | Мороз А. П. | 
| Теми: | просування кондитерських виробів smm seo зовнішня реклама email−маркетинг комп'ютерне моделювання anylogic  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Бібліографічний опис: | Мороз А. П. Застосування комп'ютерного моделювання для вдосконалення просування кондитерських виробів: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 122 "Комп’ютерні науки" / А. П. Мороз. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. | 
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є вдосконалення просування кондитерських виробів на підприємстві за допомогою імітаційного моделювання. Об’єктом роботи є процес просування продукції на підприємстві «Фаворіто». Предметом роботи є сукупність теоретичних та практичних засад та методів моделювання для вдосконалення просування на підприємстві. Пояснювальна записка дипломного проекту містить 3 розділи. У першому розділі роботи було розглянуто об'єкт дослідження та визначено завдання дослідження. Наведено загальну характеристику підприємства та визначено особливості методів просування. У другому розділі було розглянуто особливості моделювання як методу вдосконалення просування, визначено методи та моделі для вирішення завдань дослідження. Окрім цього, було описано етапи моделювання на підприємстві. У третьому розділі було описано обраний засіб моделювання, створено моделі просування кондитерських виробів в Україні та закордоном, проаналізовано результати моделювання. Результатом роботи є розгляд ролі моделювання в маркетингу та просуванні продукції, порівняльний аналіз засобів імітаційного моделювання, комп’ютерні моделі, створені в програмі AnyLogic, які допомагають оцінити ефективність роботи кожного рекламного методу окремо та спільний вплив усіх методів. Отримані результати можуть бути використані під час просування будь-якого кондитерського виробу. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26962 | 
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Мороз_А.П..........pdf | 2,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.