Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26965
Название: Розробка бізнес-плану інвестиційного проекту підприємства
Авторы: Баранова В. О.
Ключевые слова: інвестиційна діяльність
бізнес-план
удосконалення діяльності
ефективність впровадження
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Баранова В. О. Розробка бізнес-плану інвестиційного проекту підприємства: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / В. О. Баранова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є висвітлення особливостей розробки та складання бізнес-плану, розробка теоретичних та практичних рекомендації щодо розробки бізнес-плану інвестиційного проекту для сільськогосподарського підприємства. У роботі розкрито сутність та економічний зміст розробки бізнес-плану інвестиційного проекту розглянуто класифікацію різних авторів та джерела інвестування проектів. Проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «ДНІПРО», було розглянуто основні техніко-економічні та фінансові показники, за якими було визначено що діяльність підприємства є ефективною, але є зниження по показникам урожайності, це дало змогу проаналізувати рівень бізнес-планування підприємства. Було запропоновано впровадити новий бізнес-процес до вже існуючого процесу бізнес-планування, що дозволить підприємству удосконалити свою діяльність. Запропоновано рекомендації щодо впровадження нових проектів на ТОВ «ДНІПРО», а саме вирощування моркви та ярого ячменю. На основі наведених рекомендацій розраховано планові показники обох проектів, обґрунтовано заходи щодо розробки бізнес-плану та розраховано економічну ефективність від впровадження інвестиційних проектів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26965
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом_Баранова Вікторія.pdf2,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.