Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26966
Название: Розробка стратегії просування бренду з використанням інструментів івент-маркетингу
Авторы: Ковтун Д. С.
Ключевые слова: івент-маркетинг
бренд
функції івент-маркетингу
івент-заходи для просування бренду компанії
рекламна кампанія
економічний ефект
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ковтун Д. С. Розробка стратегії просування бренду з використанням інструментів івент-маркетингу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / Д. С. Ковтун. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є розвиток теоретичних основ та розробка стратегії просування бренду з використанням інструментів івент-маркетингу для підвищення впізнаваності підприємства та збільшення продажів. У роботі розкрито сутність та функції івент-маркетингової діяльності та визначено низку заходів для підвищення впізнаваності підприємства та залучення нових потенційних покупців. Проведено комплексний аналіз діяльності ТМ «Юнайтед Алко», найбільшого виробника та дистриб'ютора міцних алкогольних напоїв та винних виробів на території України. Проведено аналіз організаційної структури ТМ «Юнайтед Алко», який показав, що структура підприємства в цілому ефективна та правильно організована. Також було проведено аналіз маркетингового відділу, де виявлено недоліки у рекламі та нестачу івент-заходів для просування бренду компанії. За допомогою запропонованих заходів та рекламної кампанії прогнозується зростання продажу та товарообігу підприємства ТМ «Юнайтед Алко». Рекомендації щодо вдосконалення маркетингової діяльності ТМ «Юнайтед Алко» включають проведення виставки «ProdExpo», проведення дегустаційного конкурсу та спонсорського вечора, впровадження нових рекламних кампаній; їх впровадження матиме позитивний економічний ефект.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26966
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом_Ковтун Д.С..pdf1,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.