Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26998
Название: Інноваційні трансформації публічного управління для якості освітніх послуг
Авторы: Ахмедова О. О.
Аведян Л. Й.
Зілінська А. С.
Ключевые слова: інновації
інноваційні технології
публічне управління
публічне адміністрування
якість
освіта
освітня послуга
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ахмедова О. О. Інноваційні трансформації публічного управління для якості освітніх послуг / О. О. Ахмедова, Л. Й. Аведян, А. С. Зілінська // Наукові перспективи. – 2021. – № 9 (21).
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано проблему інноваційного забезпечення публічного управління якістю освіти, що стосується не лише сучасного європейського освітнього простору, а й розвитку гуманітарної політики країни. Проведено комплексне дослідження сфери освіти як об'єкта публічного адміністрування, здійснено розмежування понять «освіта», «освітня послуга». Встановлено, що сучасне освітнє законодавство перебуває у стадії реформування, потребує оновлення та вдосконалення, а значна кількість нормативно-правових актів у цій сфері, обумовлена різноманіттям освітніх відносин, відтак освітянська галузь зазнає державного впливу через чітку нормативну регламентацію відносин у цій сфері. Визначено, що в Україні розроблено план з покращення та адаптації національної системи забезпечення якості вищої освіти згідно до стандартів та норм Європейської мережі забезпечення якості. З'ясовано, що наявні переваги та потенційні ризики спонукають здійснювати подальше впровадження інноваційних технологій для удосконалення системи управління якістю із залученням європейських партнерів, які мають значний досвід у цій сфері.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26998
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стат_я_Науковi_перспективи_Ахмедова_Аведян_Зiлiнс_ка.pdf484,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.